Tradičná slovanská kuchyňa s nádychom súčasnosti! Presne na takej si môžete pochutnať v reštaurácií na Masarykovom dvore, ktorej kraľuje jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov – Ľubomír Herko.
„Základom sú poctivé a kvalitné domáce potraviny. Máme vlastnú rozrábku mäsa, či už je to bravčové, hovädzie, divinové alebo baranie mäso, ktorá získala označenie regionálny produkt Podpoľanie. V jedlách sú používané domáce zemiaky, mliečne výrobky, syry z Masarykovho dvora či iné lokálne produkty,“ hovorí šéfkuchár Ľubomír Herko. Zahryznúť si môžete do chlebíka či pečiva vyrobeného podľa vlastnej receptúry a k jedlu dobre padne chutné pivo z remeselného pivovaru Masarykov dvor.
Reštaurácia s vyhrievanou terasou s výhľadom na celý rezort ponúka:
Bohatý raňajkový bufet
Plnú penziu
Širokú ponuka jedál „A lá carte“
Nutrične vyvážené detské menu
Chutné vegetariánske a vegánske jedlá
Možnosť upraviť jedlá pre hostí s alergiami či intoleranciami
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.