Gyerekeknek szóló élmény Masaryk udvarán

Minden korosztály el tudja foglalni magát a Masaryk udvaron. A legkisebbeket játszóterek, életnagyságú emberek, valamint sok más szórakoztató tevékenység várja. Kényelmesen ellenőrizheti csemetéit egy finom kávé mellől az étterem teraszáról, ahonnan az egész környékre nyílik kilátás.

A gyerekek is aktívan élhetnek olyan lovakkal, amelyeket nemcsak az istállóban lehet látni és simogatni, hanem tapasztalt oktatóval rajtuk is meg lehet lovagolni.

Gyerekeknek szóló élmény a Košútka parkban 

A nyári szezonban a Košútka Park adrenalin-parkká alakul, ahol a legnagyobb attrakció a ZipWire – a leghosszabb lejtőfutás Szlovákiában egy tárcsán, amely 451 m hosszúságú és lélegzetelállító. Fusson bele a semmibe és érje el az 50 km / h sebességet a talaj feletti közel 40 méteres magasságban. A ZipWire egy felejthetetlen élmény, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia! A gyermekes családok számára különböző sportolási lehetőségek vannak, pl. a futball és a röplabda, játszótér homokozóval, felfújható vár és trambulin. A nyári szünetben az üdülőhelyen 5–14 éves gyermekek számára nyári táborokat is szerveznek. Az üdülőhelyen van egy mini farm, ahol háziállatok, juhok, kecskék és malacok élnek. Az újonnan felépített kötélpark gyerekeknek és felnőtteknek megfelelő aktív kikapcsolódást kínál. Válassza ki a nehézségét, hosszát és keresse meg a különféle nehézségű 17 akadály pályát, amelyek csendes környezetben találhatók a patak fölötti erdőben. A kevésbé kalandvágyók és gyermekek számára a kötélparkban található egy kis ZipWire, amely közvetlenül a föld felett helyezkedik el, és körülbelül 20 méter hosszú. Nyáron Košútka a downhill útvonalairól is ismert, ugyanis itt található az Absolute Bikepark Košútka.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aktív elmény” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.