PARK KOŠÚTKA

 

A Park KOŠÚTKA egy egész évben nyitva tartó központ egy újonnan épült vendégházzal és egy ízletes ételeket készítő házi étteremmel, amely a hegyvidéki Herencsvölgy városának szélén, a polyána-hegyaljai természet közepén található. A remek elhelyezkedés ideális kiindulópont a régióban túrázásához.

A Košútka Panzió 57 fő számára kínál szállást 17 szobában, amelyekhez saját fürdőszoba, WC, erkély, TV és WIFI internet csatlakozás tartozik.

A panzió része egy kellemes étterem otthoni főzéssel és egy nagy napozóterasszal, amely a Podolianske ételek kulináris élményét ébreszti benned. Az étterem ideális hely családi ünnepségek, találkozók, vállalati csapatépítések vagy esküvők megrendezésére.

 

PARK KOŠÚTKA NYÁRON

A nyári szezonban a Košútka Park adrenalin-parkká alakul, ahol a legnagyobb attrakció a ZipWire – Szlovákia leghosszabb lefutása egy felvonócsigán, amely 451 m hosszú. Fuss bele az üregbe, és érj el 50 km / h sebességet a talaj feletti közel 40 méteres magasságban. A ZipWire egy felejthetetlen élmény, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia!

 

ÉLMÉNY GYEREKEKNEK

A gyermekes családok számára sportolási lehetőségek vannak, pl. a foci és a röplabda,

továbbá játszótér homokozóval, felfújható vár és trambulin. A nyári szünetben az üdülőhelyen 5–14 éves gyermekek számára nyári tábort szerveznek. Az üdülőhelyen van egy mini farm, ahol háziállatok, juhok, kecskék és malacok találhatók.

Az újonnan felépített kötélpark gyerekeknek és felnőtteknek megfelelő aktív kikapcsolódást kínál. Válassza ki a nehézséget, hosszát, és keresse meg a különféle nehézségek 17 akadályát. Ez mind csendes környezetben található a patak fölötti erdőben. A kevésbé kalandvágyók és a gyermekek számára a kötélparkban található egy kis ZipWire, amely közvetlenül a föld felett helyezkedik el, és körülbelül 20 méter hosszú.

Nyáron Košútka híres a lesiklópályáiról is, amelyeken az Absolute Bikepark Košútka található. 

SKICENTRUM KOŠÚTKA TÉLEN

A síközpont 503 – 723 méter tengerszint feletti magasságban található alkalmas kezdőknek és tapasztalt síelőknek egyaránt. 4 különböző kategóriájú lejtőt kínál, amelyek közül a leghosszabb 1140 méter hosszú, és gyönyörű panorámás kilátást nyújt Polyána és Polyána-hegyalja egész területére. Az üdülőhelyen 4 lift működik, amelyek óránként akár 2000 ember szállítására képesek.

Végtelen kötél készül a legfiatalabb síelők számára. Az egész üdülőhely mesterségesen havas, és a leghosszabb mesterségesen megvilágított lejtőn esti síelésre van lehetőség, felejthetetlen kilátással az esti Polyána-hegyaljára.

Az adrenalin kedvelői számára jó hóviszonyok esetén egy ugrásokkal, sínekkel és egyéb akadályokkal rendelkező SnowPark épül.

Természetesen sílécek, snowboardok, cipők és kiegészítők bérelhetők és szervizelhetők. Tapasztalt oktatók készen állnak a síelőkre, akik szeretnének megtanulni vagy fejleszteni a síelést vagy a snowboardozást. Van egy síiskola és egy óvoda a gyermekek számára

 Slanec 847; 962 05  Hriňová

 +421 905 77 33 44

 penzion@kosutka.sk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Park Košútka” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.