MASARYK UDVAR

Polyána-hegyalja egy gyönyörű régió Szlovákia szívében, amelyre a történelem során különféle műfajú művészek figyeltek fel. Festői vidék domináns Polyánájával, amelynek árnyékában hatalmas erdők, hegyi rétek, vad vízfolyások és rengeteg állat van … Ezek a szépségek már régóta várják felfedezésüket, és mi szeretnénk nekik segíteni ebben a törekvésben. Véglesben található komplexumunk, amely nem csak szállást és wellness-szolgáltatást kínál, hanem szülőföldünk hagyományaira épít.

Szeretne lovagolni, sportolni vagy csak pihenni? Mindez Masaryk udvarán, tulajdonképpen egy fedél alatt lehetséges. A tapasztaltabbak fedett lovardában lovagolhatnak vagy akár a természetben is. Azok számára, akik eddig csak a földön állva csodálták a lovakat, a lovagló iskola közelebb hozza ezeket a nemes állatokat. Nem csak a ló hátáról, hanem kényelmes hintókon tett városnézések során is meg lehet ismerni a környéket.

Ha csak egyszerűen pihenni és kikapcsolódni szeretne a WELLNESS CENTRUM a megfelelő választás. Itt egész évben regenerálódhat és kikapcsolódhat. Van egy úszómedence, pezsgőfürdő, különféle szaunák, tepidárium és egyéb pihenési és kikapcsolódási lehetőségek. A wellness központ szó szerint néhány lépésre található a panziótól, közvetlenül a melléképületben.

A Masaryk Udvar szolgáltatásokat nyújt mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a Polyána-hegyalja régió látnivalóit, kerékpárútjait, akár egy gyönyörű ló hátuljáról, akár kerékpárnyeregből, akár kevésbé megterhelő túrákon a környéken – nyáron gyalog, télen sífutó sílécen vagy hótalpon. A Masaryk Udvar képzett munkatársai örömmel segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb alternatívát, akik információkat nyújtanak a környék legérdekesebb látnivalóiról. Az elegancia és a stílus ötvözve a Masaryk udvarban ideális helyszín a nagy nap megszervezéséhez, akár egy nagy hagyományos esküvőt a szeretteik körében, akár céges rendezvényeket, eseményeket, előadásokat vagy találkozókat.   Mindez kombinálva a kényelmes és elegáns szállással, 84 rögzített ággyal és a hagyományos gasztronómiával az étteremben, megfelelő feltételeket teremt a pihenéshez és az aktív pihenéshez. Az étteremben különböző kulináris élmény részese lehet. Válogathat a legfinomabb hagyományos ételek közül, valamint vadászati ​​különlegességekből, amelyeket a regionális Polyána-hegyalja márka jegyez.

A Masaryk Udvar komplexumhoz tartozik egy bolt is, amely hagyományos Polyána-hegyalján készült termékeket kínál, például a Masaryk Udvar tejtermékeit vagy a herencsvölgyi koliba tejtermékeit, például sajtot, joghurtot, vajat, tejet, húskészítményeket, friss süteményeket és más ételeket. Találhat fából készült és különféle egyéb ajándéktárgyakat is a polyána-hegyaljai régióból.

 

 Pstruša 339, 962 02 Vígľaš

 +421 45 524 46 00

 recepcia@mdvor.sk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Show reviews in all languages (1)

„MASARYK UDVAR” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.