Találjon egy otthonos szállást a Polyána alatti réteken és élvezze a nyugalom minden pillanatát!!

Az Antónia hétvégi házak a herencsvölgyi rétek nyugodt térségében helyezkednek el.
A halk környezet és a kilátás a környékre ideális kombináció, amely alkalmas a zavartalan pihenésre. A turisztikai séták alkalmával, vagy bicikli túrákon megismerheti a helyi népi építészetet és szokásokat.

Két változatban kínál szállást Antónia a vendégei számára. A vendégek választhatnak az Antónia hétvégei ház és a Holiday Home Antónia között. A hétvégi ház 8 személy befogadására alkalmas, míg a holiday home 20 személy befogadására alkalmas.

Teljesen mindegy melyik mellett dönt, ugyanis mint két lehetőség esetén saját rész áll rendelkezésre azok számára, akik grillezni akarnak vagy a kemencében szeretnének elkészíteni valami finomságot. A legkisebbek homokozhatnak, hintázhatnak vagy ugrálhatnak a trampolinon. A szállás tágas teraszán kényelmesen elüldögélhet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a polyána-hegyaljai vidékre.

A tulajdonos egyben háziasszony is, aki szívesen végig vezeti tanyáján, ahol vannak tehenek, juhok, kecskék, de kis nyuszik is. A rétekre is elvisz egészséges gyógynövényeket gyűjteni, és ismeri azok hatásait. A kihalt Polyána vulkán alatt a réteken gyűjtött gyógynövényekből készült ízletes tea teszi ezt az élményt kellemesebbé.

 

 

 

 

 

 

Priehalina, 1983, 962 05 Hriňová

0904 110 329

   antonia.priehalina@gmail.com

Chaty Antónia

Hriňová 1983, 962 05 Hriňová, Slovensko

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hétvégi házak Antónia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.