TÉLI SPORTOK

Polyána-hegyalja térsége nagyon jó adottságokkal rendelkezik a téli sportok szempontjából, legyen ez lesiklás, sífutás, korcsolyázás vagy síalpinista túrák a Polyána csúcsára. A térségben 5 km-nyi természetes sípálya és 10 km hosszú mesterségesen karbantartott sífutó pálya található.

Látogassák meg a hófödte Polyána térségét!

LESIKLÓ PÁLYÁK

A síközpontokban nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a különböző nehézségű lesikló pályák ápoltak legyenek, kis gyermekes családoknak szánt pályák biztonságosak legyenek, ugyanúgy mint a kezdő vagy haladó sízőknek.

SÍBUSZON A TÉLI ÉLMÉNYEKÉRT

Használja ki a komfortos és környezettudatos SÍBUSZOKAT, melyek NÓGRÁD ÉS POLYÁNA-HEGYALJA térségeiben közlekednek a családi síközpontok és a sífutó pályák között. A síbuszok használatával nyugodtan és biztonságosan megoldhatja az eljutást az otthonából a síközpontokba.

SÍKÖZPONT KOŠÚTKA

A SKI CENTRUM KOŠÚTKA síterep 503 – 723 méter tengerszint feletti magasságban fekszik.
4 különböző kategóriájú lejtőt kínál, amelyek közül a leghosszabb 1,2 km hosszú, és gyönyörű panorámás kilátást nyújt Polyána és Polyána-hegyalja egész területére. Az egész üdülőhely mesterségesen havas, és a leghosszabb mesterségesen megvilágított lejtőn esti síelés található, felejthetetlen kilátással az esti Polyána-hegyaljára. Az adrenalin kedvelői számára jó hóviszonyok esetén egy Snow Parkot áll rendelkezésükre az idelátogatóknak ugrásokkal, sínekkel és egyéb akadályokkal.

 Sípálya – Zerrenpach

A ZERRENPACH Látky szálloda területe 927 – 1 025 méter tengerszint feletti magasságban fekszik. Itt található egy síterep két 1,2 km hosszú sífelvonóval és egy 70 m hosszú gyermek sífelvonóval. Az üdülőhely éjszakai síelésre, sífelszerelés-kölcsönzésre és síléc-szolgáltatásra nyújt lehetőséget.

Kočanda SÍKÖZPONT

A 910 m tengerszint feletti magasságban található KOČANDA a Herencsvölgy és Rimakokava közötti vonalon található, 1 km-re Látka falutól. Az üdülőhely kellemes síelést kínál a látogatóknak két kevésbé igényes, 500 m hosszú felvonóval és éjszakai síelés lehetőségével.

Kokava-Línia síterep

 

A KOKAVA – LÍNIA / 660 – 820 méter tengerszint feletti magasság/ Stolické-hegységben található, 11 km-re Rimakokovától. A síközpontban 5 sífelvonó található 2 km hosszúsággal és 1 gyermek sífelvonó 50 m hosszúsággal. Az üdülőhely éjszakai síelést is kínál kivilágított lejtőn. A látogatók számára SKI szolgáltatás, kölcsönzés, tároló, síiskola és büfé áll rendelkezésre.

SÍFUTÁS

Sífutópálya Látky – Mláky

A Látky – Mláky sífutóterület a sífutás szerelmeseinek kedvelt központja, Polyána-hegyalja gyönyörű térségén halad át. 10 km kiváló minőségű sífutópálya várja a látogatókat, amelyek a térség legmagasabb csúcsához vezetnek – Býkovo, 1111 méter tengerszint feletti magasságban. A pályák kapcsolódnak a Zerrenpach – Látky síterephez, ahol a sífutók meleg teával melegedhetnek.

KORCSOLYÁZÁS

Jégkorcsolyázásra is van lehetőség a festői havas környezetben, a Polyána alatt, Herencsvölgyben és Gyetván. Herencsvölgy városában Slanec helyi részén nyílt nyilvános jégpályán és Gyetván korcsolyázni lehet egy fedett téli stadionban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TÉLI SPORTOK” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.